WordPress Webdesign

Brand Styling + Webdesign voor passievolle ondernemers

Custom made voor
online professionals

Je bent klaar voor een professionele website, maar je weet niet waar je moet beginnen. Je hebt gehoord dat een webdesigner inhuren ongelooflijk duur is en dat het maanden kan duren voordat jouw website online staat.

Maar; wat je het meest is bijgebleven is dat webdesigners prachtige websites kunnen ontwerpen, maar dat ze niet echt resultaat opleveren. Waarom? Omdat webdesigners geen aandacht besteden aan jouw ideale klant en hoe je deze via jouw website kunt bereiken én vasthouden.

Ik ben hier om jou te helpen!

Ongeveer 10 jaar geleden ben ik begonnen met online ondernemen en ik begrijp als geen ander jouw frustraties als het aankomt op het bereiken van de juiste klanten. Helemaal als er honderden ondernemers zijn die precies hetzelfde doen als jij! Duidelijk weten wát je wilt en waarom, bepalen met welke klant jij het liefst wilt werken en dit vertalen naar jouw brand. Dat is wat ik doe.

Veel (online) ondernemers zitten opgescheept met een prachtige, dure website die geen resultaat oplevert. Waarom? Omdat de meeste websites digitale brochures zijn en niet gebouwd om te doen waar ze voor gemaakt zijn; jouw ideale klant aantrekken, vasthouden en transformeren tot een betalende klant. Als online ondernemer weet ik hoe moeilijk het is om de juiste klanten te bereiken.
Daarom werk ik in drie stappen:
1 Duidelijkheid over jouw brand
Denk goed na over wat je wilt communiceren via jouw logo en visual identity. Wat voor gevoel wil je dat jouw ideale klant krijgt wanneer ze jouw logo ziet en in aanmerking komt met jouw brand? Voorafgaand aan het ontwerpproces starten we dus allereerst met een uitgebreide vragenlijst en het bepalen van jouw ideale klant.
Als je geen idee hebt wie jouw ideale klant is, hoe ga je dan de juiste mensen bereiken met jouw brand en website? Jouw klanten kennen en écht begrijpen is een vitaal onderdeel van een winstgevende en doelgerichte onderneming.
2 Ontwikkelen van een sales funnel
Ik installeer een e-mail marketing systeem (als je deze nog niet hebt) en help je met het ontwikkelen van een op maat gemaakte freebie. Vervolgens werken we samen aan een uitgebreide welkomstmail, waarin jij jezelf voorstelt en jouw diensten promoot. Via deze mail kunnen nieuwe inschrijvers direct een gratis kennismakingsgesprek of strategiesessie bij je inplannen.
Op deze manier transformeer je jouw ideale klant van een lead (e-mail inschrijver) naar een prospect (gratis strategie sessie) naar een betalende klant (aanbieden diensten).
3 Het uiteindelijke website ontwerp
Hoe kan jouw website voor je werken als je niet weet wie jouw ideale klant en wat jouw brand boodschap is? Of als je geen systeem hebt dat bezoekers transformeert in klanten?
Stap 1 en stap 2 zijn wat mij betreft cruciaal bij een nieuw website ontwerp.
Webdesign is altijd inclusief: Domeinregistratie en webhosting voor 1 jaar, WordPress template naar keuze, installeren van alle (gratis) plugins, aanmaken pagina’s (waaronder de blog-, en contactpagina), plaatsen aangeleverde teksten, logo en afbeeldingen, koppelen Google Analytics en inschrijfformulier voor de nieuwsbrief, toevoegen Social Media accounts, basis WordPress training en 1 maand gratis onderhoud na oplevering.