Werkwijze webdesign

Brand Styling + Webdesign voor passievolle ondernemers
Stap 1

Wanneer ik de opdracht heb gekregen om jouw website te ontwerpen, ontvang je van mij een vragenformulier per mail. Hierop staan belangrijke vragen met betrekking tot jouw (nieuwe) website, bijvoorbeeld wat jouw (gewenste) domeinnaam is, wat voor soort website je wilt, welke kleuren je wilt gebruiken, wat jouw doelgroep is, etc.

Bij deze mail ontvang je ook direct de factuur. Voordat ik begin met het aanvragen van de domeinnaam en het hostingpakket vraag ik een aanbetaling van 50%. Deze dien je binnen 14 dagen te betalen. Je mag uiteraard ook het gehele bedrag in één keer overmaken. Kies je voor de aanbetaling, dan betaal je het restbedrag binnen 14 dagen na oplevering van de website.

Stap 2

Na ontvangst van het vragenformulier (en het ontvangen van de aanbetaling van 50%) leg ik jouw domeinnaam vast en stuur ik je op basis van jouw wensen een aantal template opties toe waar je uit kunt kiezen. Wanneer jij jouw definitieve keuze hebt gemaakt, schaf ik desbetreffende template aan, regel ik jouw hostingpakket en installeer ik de template.

Stap 3

Vervolgens begin ik met het ontwerpen van jouw nieuwe website. Ik installeer jouw logo en kleuren op basis van jouw huisstijl, ik maak pagina’s en een contactformulier aan en zorg dat alles goed werkt.

Stap 4

Wanneer ik teksten heb ontvangen (deze dien je zelf aan te leveren), kunnen we beginnen met het fine tunen van de site.  Zodra de basis website staat, voeg ik (als jij dit wilt) jouw Social Media accounts en een koppeling met MailChimp toe en installeer ik Google Analytics. Dit is ook het moment waarop ik jou de site laat zien en jij eventueel wijzigingen door kunt geven.

Stap 5

Na de eerste wijzigingen heb je nog één keer de mogelijkheid om correcties door te geven. Vaak zijn twee correctierondes voldoende om tot het gewenste resultaat te komen. Mocht je na de tweede correctieronde nog steeds niet tevreden zijn, dan hanteer ik bij de volgende wijzigingen mijn uurtarief (€ 49 p/u).

Stap 6

De definitieve oplevering van jouw website, yay! Zodra jij akkoord hebt gegeven en helemaal tevreden bent met jouw nieuwe site zet ik deze online. Je ontvangt van mij de restfactuur, deze dient binnen 14 dagen na oplevering van de website te worden voldaan. Je ontvangt van mij een korte WordPress training in de basisbeginselen van WordPress, zodat je zelf aan de slag kunt met je site. Loop je alsnog tegen bepaalde problemen aan? Je kunt de eerste maand gebruik maken van gratis support.

Lees hier ook onze Algemene Voorwaarden