Type and press Enter.

Welkom Studio B member!

Dank je wel voor je inschrijving!
Jouw freebie ‘Laat jij jouw website voor je werken? 10 praktische tips die je direct kunt toepassen’ kun je hier direct downloaden!

Wil jij dit jaar jouw doelen bereiken? Download hier dan de checklist:

Vergeet je niet om de blog te lezen die ik erover schreef? Er staan superveel handige tips in!
Studio Boerebach is een kleine webdesign & branding studio met oog voor eenvoud en detail. Niet alleen kun je bij ons terecht voor een prachtig vormgegeven website, we helpen je met alles wat je nodig hebt om online succesvol te zijn.
Als Studio B Member heb je toegang tot alle gratis downloads, blijf je op de hoogte van nieuwe online programma’s en ontvang je zo af en toe een persoonlijke mail over het starten van een online onderneming, het leven in de Zweedse wildernis en meer. Just me, being honest with you.

Don’t be a stranger!

Heb je vragen over jouw website? Heb je advies nodig met betrekking tot jouw blog? Wil je gewoon iets delen? Laat het me weten!
Je kunt me bereiken via hi@studioboerebach.nl of via ons contactformulier en ik doe mijn best om binnen 24 uur van me te laten horen.
Veel liefs, Petra
Don’t worry, we don’t spam.