Brand Styling

Brand Styling + Webdesign voor passievolle ondernemers

Great brands
start here.

Een professioneel logo is één van de belangrijkste onderdelen van een sterke en succesvolle onderneming. Een logo visualiseert jouw bedrijfsnaam, wat erg belangrijk is bij de herkenning van een brand.

Branding houdt echter niet op bij een logo alleen. Net zo belangrijk is de algehele uitstraling van jouw onderneming. Wat voor kleuren ga je gebruiken? Welke lettertypes laat je terugkomen op jouw website?

Denk goed na over wat je wilt communiceren via jouw logo en visual identity. Wat voor gevoel wil je dat jouw ideale klant krijgt wanneer ze jouw logo ziet en in aanmerking komt met jouw brand? Voorafgaand aan het ontwerpproces starten we dus allereerst met een uitgebreide vragenlijst en het bepalen van jouw ideale klant.

Nadat we een goed beeld hebben geschetst van jouw ideale klant, ga ik aan de slag met de branding van jouw bedrijf. Ik maak een moodboard op basis van jouw wensen en ontwerp het logo. Als je gebruik maakt van Social Media voer ik jouw branding ook hier door – denk bijvoorbeeld aan een Facebook header of iconen voor jouw Instagram highlights.

Het is heel belangrijk dat je overal dezelfde stijl laat zien; herkenning = vertrouwen.

01.

Brand Strategie

We duiken diep in jouw bedrijf en ik stel je krachtige vragen over jouw brand. In deze fase bepalen we wie jouw ideale klant is en waar je naartoe wilt met jouw onderneming.

02.

Visual Identity

Je ontvangt uiteindelijk een primair en secundair logo, een lettertype selectie, een kleurenpalet inclusief kleurcodes, iconen voor jouw Social Media kanalen en een Brand Moodboard.

03.

Implementatie

Je kunt de bestanden gebruiken voor jouw website, visitekaartjes & Social Media kanalen. Heb je een WordPress website? Dan kan ik je helpen om jouw nieuwe branding te implementeren.

Investering € 499