Webdesign + Teksten

Bij het ontwerpen van een WordPress website vind ik het erg belangrijk dat het voor jouw doelgroep duidelijk is wat jij doet. Je kunt een prachtige website hebben, maar wanneer het voor jouw (toekomstige) klant niet in één oogopslag duidelijk is wat jij te bieden hebt, ben je jouw bezoeker direct weer kwijt. Zonde toch?

Jouw website is jouw visitekaartje. De uitstraling moet in overeenstemming zijn met jouw persoonlijkheid en de missie van jouw bedrijf. Boven alles moet de site gebruiksvriendelijk zijn, zowel op desktop als op mobiel. Ik kan je hiermee helpen!

Studio Boerebach ontwikkelt een moderne en gebruiksvriendelijk WordPress website, volledig afgestemd op jouw wensen en huisstijl. Als basis gebruiken we hiervoor een standaard thema, die ik vervolgens volledig op maat maak. Tegenwoordig zijn er duizenden professionele thema’s op de markt, in verschillende categorieën, en helemaal om te bouwen naar jouw wensen.

 Webdesign is altijd inclusief:

  • Professioneel WordPress website template tot € 80,-
  • Installeren template + compleet webdesign (aanpassingen template aan huisstijl, persoonlijke wensen, contactformulier, integratie Social Media en nieuwsbrief);
  • Eerste jaar gratis hosting (en eventuele domeinverhuizing);
  • Een maand gratis onderhoud aan de website;
  • Het (her)schrijven van webteksten* (max. 5 pagina’s, max. 500 woorden per pagina, max. 2 correctierondes);
  • Het plaatsen van afbeeldingen, teksten en logo.

Investering: € 950

*Teksten schrijven

Een goede tekst is onmisbaar als het gaat om de perfecte uitstraling van jouw bedrijf. Het zorgt er niet alleen voor dat je goed vindbaar bent op Google, ook de band met je doelgroep wordt hierdoor sterker met als resultaat; meer omzet. Met de teksten op jouw website wil je bereiken dat je klant weet waar je het over hebt en wat jouw doel is. Een goede tekst bevat geen vakjargon en heeft een duidelijke call to action.

Laat je jouw website ontwerpen door Studio Boerebach, dan is het schrijven van de teksten inbegrepen (max. 5 pagina’s, max. 500 woorden per pagina, max. 2 correctierondes). Voor elke extra pagina berekenen wij een meerprijs. 

Visual Identity

Wil je dat ik met je mee denk over jouw complete visuele uitstraling (denk aan logo, kleuren, lettertypes, beeldmateriaal)? Ik help je graag!

Een visual identity is als een perfecte Caffe Latte. Laat het me je uitleggen…

Een goede koffie heeft bepaalde ingrediënten nodig om ervoor te zorgen dat het jou die ultieme smaaksensatie  geeft. Ken je dat ‘het is het net niet’ gevoel? Juist. Zo werkt het ook met de online uitstraling van jouw bedrijf.

Jouw online visitekaartje heeft een sterke basis nodig; een gebruiksvriendelijke website met teksten die niets aan de verbeelding overlaten en klanten aantrekken. Jouw visual identity is wat jouw uniek maakt; de kleuren die je gebruikt, jouw logo, het lettertype en het beeldmateriaal. The creaming on top? De juiste online marketing technieken, die zorgen voor binding met jouw doelgroep en uiteindelijk meer omzet.

Onbetaalbaar? Nee hoor. Klinkt interessant? Perfect. Laten we aan de slag gaan! Een compleet overzicht van de mogelijkheden en tarieven vind je hier.

Partners

Studio Boerebach werkt samen met professionele ondernemers met allemaal hun eigen expertise. Zo werk ik samen met Nelleke Wouters van Wouters Vormgeving & Communicatie. Zij is mijn vaste partner als het gaat om logo design. Bij het ontwerpen van een website, en de visuele uitstraling hiervan, werken we nauw samen zodat alles één geheel wordt. Wil je kennis maken met haar stijl? Klik dan hier voor haar portfolio. Het logo van Studio Boerebach heeft ze overigens ook ontworpen 😉

Voor de hosting van WordPress websites werk ik al ruim 4 jaar samen met Beijesweb. Dit betekent dat wanneer je een website via ons laat ontwerpen deze gehost wordt op de servers van Beijesweb. Deze servers zijn geoptimaliseerd voor WordPress en tevens beveiligd.

Ook werk ik samen met diverse stock fotografen als Nordic Copper DesignHer Creative Studio en Tide & Tree.

Wil je jouw website door mij laten ontwerpen? Stuur mij dan een berichtje via het contactformulier en je hoort binnen 24 uur van mij. Ik zie ernaar uit om met je samen te werken!