Welkom bij Studio B!

Als je online ondernemer bent, of je nu een product of dienst verkoopt of een blog wilt starten; alles begint met jouw online uitstraling. Je hebt een sterke basis nodig; een gebruiksvriendelijk website met teksten die niets aan de verbeelding overlaten. Waar je in één oogopslag aan jouw toekomstige klant kunt laten zien wat jij te bieden hebt.

Quote by Marie Forleo

Als ze niet direct kunnen zien hoe jij ze kunt helpen, klikken ze weg en komen ze waarschijnlijk nooit meer terug! Je hebt een website nodig die klanten aantrekt, 24 uur per dag. Daarnaast wil je een visuele uitstraling waar je U tegen zegt. Dát is namelijk wat jou uniek maakt. En dan?

Om succesvol te zijn online red je het niet met een mooie website alleen. Want hoe ga je ervoor zorgen dat je in contact komt met jouw doelgroep? Hoe schrijf je teksten die én jouw doelgroep aanspreken en ook nog eens goed vindbaar zijn in Google? Hoe schrijf je een succesvolle nieuwsbrief gericht op het verkopen van jouw product of dienst, zonder dat je het gevoel hebt dat je iemand iets ‘aansmeert’? Hoe begin je met bloggen en waar moet je aan denken? Wat zijn de do’s en don ‘ts?

En dan alle (online) afleidingen. Het is nou eenmaal een feit dat wanneer je veel online werkt, je ook veel afleidingen hebt. Hoe zorg je ervoor dat jij je alleen focust op dát wat belangrijk is voor jou en de groei van jouw bedrijf? Hoe blijf je gefocust in een wereld vol afleidingen? Hoe zorg je ervoor dat je je niet laat intimideren door de concurrentie? Hoe kun jij je werkdag zo indelen dat je productief werkt en voldoende vrije tijd over houdt voor alles wat jij belangrijk vindt?

Achter de schermen werk ik hard aan een online programma die jou in al deze facetten gaat helpen. Het houdt namelijk niet op bij een mooie website; nee, dan begint het pas.

 

Studio B geeft je ook toegang tot:

  • de mooiste stockfoto’s, met elke maand nieuwe pakketten;
  • branding kits, zodat je jouw eigen website in een nieuw jasje kunt steken;
  • een pre-made email sequence voor de launch van jouw product of dienst;
  • het geheim van goede SEO teksten;
  • werkboeken voor het uitwerken van jouw doelen;
  • en nog véél meer!

Wil jij als eerste het laatste nieuws? Schrijf je dan hieronder in en je bent als eerste op de hoogte van de lancering van Studio B!