B-school inspiratie

Nog niet zo heel lang geleden ontdekte ik Marie Forleo en het was liefde op het eerste gezicht. De eerste video die ik van haar keek was een interview van haar met Renée Mauborgne, de schrijfster van de Blue Ocean Strategy. In het kort; het interview ging in op hoe je succesvol en uniek kunt zijn in een wereld waar alles al gedaan en uitgevonden is. Er ging een wereld voor me open. Die video gaf me zoveel inspiratie dat ik gelijk alle video’s van Marie wilde kijken.

Dat werd lastig, want ze heeft honderden video’s opgenomen in de bijna 10 jaar dat ze al bezig is, maar je begrijpt mijn punt. Ik keek er veel. Ik raakte meer en meer geïnspireerd en ging me met de dag zekerder voelen over mijn eigen plannen. En ik ontdekte B-school. Gewoon een paar dagen voor de enrollment in 2018. Ik wist; dit moet ik doen. En zo gebeurde het. Ik schreef me in voor B-school.

Ik zit nu in de tweede week van een 8 weeks programma. Ik leer zoveel extra over online ondernemen en raak zo geïnspireerd door haar manier van ondernemen, dat ik ALLES in één keer zou willen doen. Al mijn plannen voor Studio Boerebach in één keer lanceren. Alle ideeën die ik heb voor online programma’s. Dat kan natuurlijk niet en dat zorgt voor chaos in mijn hoofd. Ook nu besef ik me weer; alles moet stapje voor stapje.

Afgelopen maandag (gisteren dus, duh) heb ik mijn website weer online gezet. Want dat leer ik ook; er komt nooit een perfect moment, je moet gewoon beginnen. Ook al maak je fouten, ook al is het nog niet perfect (wanneer is dat het ooit?) en ook al ga je bepaalde dingen weer aanpassen in de toekomst. Gewoon beginnen.

Zondag heb ik een werkplek besteld voor mezelf. Gewoon een goede bureaustoel en een schrijfbureautje. Hoewel ik het erg fijn vind om in mijn knusse woonkamer en keuken te werken, het voelt gewoon te vrijblijvend. Dus met een beetje geluk (het is altijd maar weer afwachten in Zweden) heb ik in de loop van volgende week weer mijn eigen werkplek. Boven op onze megagrote slaapkamer, met uitzicht over ‘ons’ bos. Een plek waar ik al mijn dromen en plannen voor Studio Boerebach ga waarmaken. Ik heb er zoveel zin in!

 

Wordt Studio B. member!

Als Studio B. member ontvang je wekelijks een dosis motivatie & inspiratie in je mailbox én maak je geregeld kans op coole giveaways die je helpen om nóg productiever te werken (zodat je meer tijd overhoudt voor alles wat jou gelukkig maakt)!
Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *